Rahi, Cloudy, Beige – CLASSIC COLLECTION

220,00 

Cloudy rahi on tehty käsin kudotusta villamatosta. Rahi on kaunis yksityiskohta, joka sopii niin makuu- kuin olohuoneeseenkin.

Tuote loppunut varastolta, tuotetta saa taas 14.12.2020 alkaen!

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Cloudy rahi on tehty käsin kudotusta villamatosta. Rahi on kaunis yksityiskohta, joka sopii niin makuu- kuin olohuoneeseenkin.  Se on täydellinen lisäistuin ja mukava paikka lepuuttaa jalkojaan sohvalla tai nojatuolilla istuessa. Rahin muotoilu on saanut inspiraationsa perinteisistä kreikkalaisista Flokati matoista.

Material: 100% kudottu villapäällinen, EPP (Expanded Polypropylene) täyte.

Koko: Koska rahit on tehty käsin, koko voi vaihdella +/- 4%.

Mitat: 55x55x35cm
Sertifikaatti: Care & Fair
Cloudy rahilla on Care & Fair sertifikaatti. Care & Fair on organisaatio joka työskentelee mahdollistaakseen työntekijöille hyvät työolosuhteet, hyvän koulutuksen ja kohtuullisen palkan. Se tarkoittaa myös, että lahjoitamme rahaa perheille alueella, jossa mattoa kudotaan. Lahoitettava raha menee lapsille, ja mahdollistaa säännöllisen koulussa käynnin sekä terveydenhoidon.
Hoito-ohjeet:
  • Poista tahrat aina heti, saat parhaan tuloksen!
  • Pienet tahrat voi yleensä poistaa kostealla liinalla.
  • Vakavammissa tahroissa tuote viedään pesulaan ammattilaisen käsiin.

Tuotteemme ovat käsin tehtyjä, ja siten täysin yksilöllisiä. Tämä tarkoittaa että kuvio, väri ja koko voi vaihdella hieman. Nämä vaihtelut luovat elävän ja yksilöllisen tuotteen. Pidä hyvää huolta uudesta tuotteestasi, niin se koristaa kotiasi kauan.