Rahi, Casablanca, valkoinen villa – CLASSIC COLLECTION

319,00 

Rahi Casablanca on tehty käsin solmitusta matosta, joka on hienointa Uuden Seelannin villaa. Rahi on hieno yksityiskohta kauniilla kolmiuloitteiselle kuvioinnillaan.

Tuote loppunut varastolta, tuotetta saa taas 25.1.2021!

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Rahi Casablanca on tehty käsin solmitusta matosta, joka on hienointa Uuden Seelannin villaa. Rahi on hieno yksityiskohta kauniilla kolmiuloitteiselle kuvioinnillaan. Se on täydellinen lisäistuin ja mukava paikka lepuuttaa jalkojaan. Rahin muotoilu on saanut inspiraationsa marokkolaisista matoista.
Materiaali: Päällinen on 100% käsin solmittua Uuden Seelannin villaa, EPP (Expanded Polypropylene) täyte. EPP pysyy muodossaan vaikka se on jatkuvassa käytössä.
Koko: Koska rahit on tehty käsin, koko voi vaihdella +/- 4%.
Mitat: 55x55x35cm
Sertifikaatti: Care & Fair
Casablanca rahilla on Care & Fair sertifikaatti. Care & Fair on organisaatio joka työskentelee mahdollistaakseen työntekijöille hyvät työolosuhteet, hyvän koulutuksen ja kohtuullisen palkan. Se tarkoittaa myös, että lahjoitamme rahaa perheille alueella, jossa mattoa kudotaan. Lahoitettava raha menee lapsille, ja mahdollistaa säännöllisen koulussa käynnin sekä terveydenhoidon.
Hoito-ohjeet:
  • Poista tahrat aina heti, saat parhaan tuloksen!
  • Pienet tahrat voi yleensä poistaa kostealla liinalla.
  • Vakavammissa tahroissa tuote viedään pesulaan ammattilaisen käsiin.

Tuotteemme ovat käsin tehtyjä, ja siten täysin yksilöllisiä. Tämä tarkoittaa että kuvio, väri ja koko voi vaihdella hieman. Nämä vaihtelut luovat elävän ja yksilöllisen tuotteen. PIdä hyvää huolta uudesta tuotteestasi, niin se koristaa kotiasi kauan.

Jokainen Classic Collection matto luo työtä ja mahdollistaa vanhojen käsityöperinteiden jatkumisen.