Rahi RETROit Cura, grey, SACKit

241,00 

Cura rahi on ympäristöystävällinen valinta. Curan kangas on pehmeää ja sitä saa upeissa väreissä – ja se on tuotettu 98% kierrätetystä polyesterista!

Cura toimii lepotuolin ja sohvan rahina tai lisäistuimena olohuoneessasi. SACKit Serving tarjottimen kanssa siitä tulee pieni tarjoilupöytä. Monikäyttöinen rahi!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

MONIKÄYTTÖINEN

Käytä Cura lepotuolin tai sohvan rahina, lisä-istuimena olohuoneessasi, tai käytä sitä Serving tarjottimen kanssa pienenä tarjoilupöytänä tai kahvipöytänä tai yöpöytänä. Cura rahi on monikäyttöinen tute, joka tuo iloa vuosiksi eteenpäin.

KESTÄVÄ

Cura rahi keskittyy laatuun ja kestävyyteen koska toivomme voivamme inspiroida ihmisiä fokusoimaan ympäristöönsä valitsemalla pitkäkestoisia laatutuotteita. Cura rahi on valmistettu kovaan kulutukseen. Rahi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät vuosia; kestävä kangas, YKK vetoketju ja myrkytön täyte.

KÄSIN OMMELLUT TIKKAUKSET

Kauniit käsin ommellut tikkaukset rahin reunoilla tekevät jokaisesta rahista uniikin. Naru on kestävää pellavaa, joka antaa tikkauksiin särmää. Se on osa SACKit-DNA:ta! Kun lisäät rahiin Serving-tarjottimen, tikkaukset näkyvät kauniisti tarjottimen sivuilta.

USKALLA VÄLITTÄÄ

Cura rahi on tehty tanskalaisen tuottajan Gabrielin ympäristöä säästävästä kankaasta. Se on 100% hiilidioksidineutraalia. Cura kangas on monikäyttöistä materiaalia, ja sen lisäksi että se on pehmeää ja siinä on upeat värit, se on tehty 98% kierrätetystä polyesteristä. Noin 7 pulloa ( 2 l ) käytetään 1 m2 Cura kangasta. Sen lisäksi kankaalla on STANDARD 100 OEKO-tex sertifikaatti.

YLIJÄÄMÄ VAAHTOMUOVIA JA KIERRÄTETTÄVIÄ EPS-HELMIÄ

Cura rahi on täytetty 50% vaahtomuovilla ja 50% EPS helmillä. Vaahtomuovi on ylijäämää tavarantoimittajamme BPIn tuotantoprosessista. BPI on yritys, joka työskentelee määrätietoisesti vähentääkseen vaikutustaan ympäristöön tuotannon, käytön ja hävikin osalta.

EPS helmet ovat 100% kierrätettäviä, ne on tehty 98% ilmasta, ja niillä on suhteellisen vähäinen ympäristöjalanjälki. Tuotantoprosessissa käytetään pääosin kuumaa vesihöyryä. Ylijäämä lämpö kierrätetään tuotantoon tai tuotantolaitosten lämmitykseen.

Materiaalit:

  • Cura kangas: 98% kierrätetty polyesteri, 100% kierrättävä polyesteri.
  • Täyte: 50% vaahtomuovi & 50% EPS helmet (100% myrkytön)
  • Pellava tikkaus

Tuotetiedot: 

  • Mitat: halkaisija 50 cm x korkeus 35 cm
  • Testitulokset / hankauksenkestävyys: 100,000 Martindalea
  • Valonsieto: asteet 5-8 ( valonsiedon asteikon arvot ovat 1-8)
  • Kangas: Oeko-Tex, 100% vapaa raskasmetalleista

Huolto:

Puhdista kevyesti kostealla liinalla. Jos tarpeen, voit lisätä laimeaa puhdistusainetta. Vaikka päällinen on irrotettava, emme suosittele sen pesua: käsinommellut tikkaukset rahin reunoilla voivat vaurioitua, jos ne pestään pesukoneessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rahi RETROit Cura, grey, SACKit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *