Rahi, Zebra, musta-valkoinen – CLASSIC COLLECTION

195,00 

Zebra on seepra-kuvioinen käsin valmistettu villarahi. Jokaisessa kulmassa on koristeena tupsu. Tämä rahi on hauska yksityiskohta, joka sopii makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja lasten huoneeseen.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Zebra on seepra-kuvioinen käsin valmistettu villarahi. Jokaisessa kulmassa on koristeena tupsu. Tämä rahi on hauska yksityiskohta, joka sopii makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja lasten huoneeseen. Se on täydellinen lisäistuin tai lepopaikka jaloille.

Material: 100% kudottu villapäällinen, EPP (Expanded Polypropylene) täyte.

Koko: Koska rahit on tehty käsin, koko voi vaihdella +/- 4%.

Mitat: 55x55x35cm
Sertifikaatti: Care & Fair
Zebra rahilla on Care & Fair sertifikaatti. Care & Fair on organisaatio joka työskentelee mahdollistaakseen työntekijöille hyvät työolosuhteet, hyvän koulutuksen ja kohtuullisen palkan. Se tarkoittaa myös, että lahjoitamme rahaa perheille alueella, jossa mattoa kudotaan. Lahoitettava raha menee lapsille, ja mahdollistaa säännöllisen koulussa käynnin sekä terveydenhoidon.
Hoito-ohjeet:

Älä kanna/vedä rahia tupsuista, ne ovat vain koristeita.
Tuote pestään pesulassa, ammattilaisen käsissä.

Tuotteemme ovat käsin tehtyjä, ja siten täysin yksilöllisiä. Tämä tarkoittaa että kuvio, väri ja koko voi vaihdella hieman. Nämä vaihtelut luovat elävän ja yksilöllisen tuotteen. Pidä hyvää huolta uudesta tuotteestasi, niin se koristaa kotiasi kauan.