Mittatilaustyöt yksilöllisesti sisustuskohteeseen

Tarjoamme PISPAN® sängynpäädyt, penkkiarkut, rahit ja sisustustyynyt yksilöllisinä mittatilaustuotteina. Nykyistä mallistoamme on mahdollista muokata toiveidesi pohjalta tai voimme myös aloittaa mittatilaustyön suunnittelun omasta sisustusunelmastasi. Kykenemme uniikkeihin verhoiluprojekteihin ja voimme esimerkiksi käyttää lähettämääsi materiaalia tuotteen verhoiluun. Asiakkaana voit kertoa sisustushaaveistasi meille tai käyttää ammattisuunnittelijaa apuna. Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme vaikka tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Olemme tehneet vuosia yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden kanssa ja tuloksena siitä ovat lukuisat ihastuttavat sisustusratkaisut sekä kodeissa että julkitiloissa. Yhteistyö on ollut erittäin hedelmällistä. Sisustussuunnittelijoiden ammattitaito kohteen suunnittelemisessa yhdistettynä meidän vahvaan käsityöalan ammattitaitoon on taannut upeita lopputuloksia.

Älä epäröi kysyä, jos haaveissasi on koko seinän peittävä sängynpääty tai muu sisustusunelma!

– Jari Pispa, Pispan Oy yrittäjä

Persoonallisia räätälöintejä

Mittatilaustuotteiden räätälöinti voidaan jakaa kolmeen pääryhmään: mitoitus, verhoilu ja koristelu/integroinnit.

Tuotteiden mitoitus: Verkkokaupassamme on vakiomallistomme, jonka olemme tarkasti suunnitelleet yleisimpien mitoitusstandardien mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että esim. sängynpäädyistä löytyy vaihtoehto kaikille yleisimmille sänkyleveyksille. Vakiomalliston lisäksi pystymme muuttamaan kaikkien tuotteidemme mitoituksia asiakkaan toiveiden mukaisesti ilman mitoitusrajoituksia. Mikäli haaveissasi on esimerkiksi koko seinän peittävä sängynpääty, se onnistuu.

Verhoilu: Sängynpääty, penkkiarkku, rahi tai sisustustyyny voidaan verhoilla lähes millä tahansa verhoilukankaalla tai -nahalla. Mallistomme vakiokankaiden ja -nahkojen lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima kangasedustuksia. Voimme tilata kankaan haluamaltasi kangasvalmistajalta tai maahantuojalta. Sisustussuunnittelijana sekä asiakkaana voit tilata kankaan kauttamme tai vaihtoehtoisesti toimittaa meille itse toivomasi kankaan. Teemme yhteistyötä mm. seuraavien tekstiiliyritysten ja -brändien kanssa: Adora, Alcantara, Andrew Martin, Annabel, Annala, Designers Guild, Dinamica, Froca, Interventus, Jean Paul Gaultier, Kirkby Design, Kvadrat, Lauritzon’s, Leather Craft, Lelievre, Ludvig Svensson, Naccanil, Nevo Borg, Orient Occident, Sekers Fabrics, Sirel, Vallila ja Winter Creation.

Koristelu ja integroinnit: Kolmas tuotteiden räätälöintiin liittyvä alue koskee pääasiassa mittatilaussängynpäätyjä. Koristelu pitää sisällään sängynpäädyn ulkonäköön sisältyviä vaihtoehtoja. Sängynpääty voidaan koristaa asiakkaan toivomin napein, timanttinapein, koristenauloin, koristenaulanauhoin, koristenyörein ja erilaisin terein. Integroinnit liittyvät pääasiassa valoihin ja sähköihin. Olemme toteuttaneet useita sängynpäätyjä, joihin on integroitu pistorasioita, valoja, valokatkaisijoita ja led-valonauhoja.

Näillä räätälöinneillä on mahdollista suunnitella uniikkeja tuotteita. Tuotteet toteutetaan kotimaisena käsityönä ja ne ilahduttavat makuuhuoneesi sisustusta vielä pitkään.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää:

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja autamme kysymyksissä!