Lepotuoli Cura, dark blue – SACKit

459,00 

SACKit lepotuolit ovat markkinoiden ainoita säkkituoleja, jolla voit istua kahvikuppi kädessä, kirja toisessa – ja silti istua mukavasti.

Cura on malliston uusi tulokas: ympäristöystävällinen laadukas lepotuoli! Kaunista tanskalaista muotoilua ja mukavuutta kestävillä laadukkailla materiaaleilla.

Kuvaus

RETROit Cura – tasokas ja ympäristöä säästävä lepotuoli

RETROit Cura is vahva ja ympäristöä säästävä valinta. Cura materiaali on tehty 98% kierrätetystä polyesteristä, ja on kosketukselle pehmeää materiaalia kauniissa väreissä.

The RETROit Cura tuoli on puoliksi EPS helmiä ja vaahtomuovia. EPS on 100% kierrätettävää, ja siitä 98% on ilmaa. Näin ollen jälki ympäristöön on erittäin vähäinen. Tuotantoprosessissa käytetään pääosin kuuman veden höyryä, ja ylimääräinen kuumuus käytetään tuotannossa ja tuotantolaitoksen lämmityksessä.

Curan täytteen vaahtomuovi on BPI:n ylijäämä vaahtomuovia. BPI on yritys, joka on sitoutunut vähentämään ympäristövaikutuksiaan tuotannossa, käytössä ja jätteiden hävittämisessä.

RETROit Cura tuoli antaa sinulle äärimmäsen lepokokemuksen! Tuoli on tehty kahdesta osastosta, jotka antavat vakautta ja mukavuutta istumiseen. Kun toisen osaston päällä istutaan, toinen painuu selkääsi vasten ja antaa upean tuen – fiksua!

RETROit Cura tuolin takana on ylellinen nahkainen kädensija. Nahka on parasta laatua, kauniin tummassa sävyssä.

Käsintehdyt ompeleet RETROit Curassa ovat meidän suunnittelumme DNA:ta. Käsintehty ommel tekee jokaisesta tuolista ainoan laatuaan – saat ainutlaatuisen istuimen kun ostat RETROit Cura lepotuolin!

Haasta itsesi välittämään

RETROit Cura on tehty tanskalaisen tuottajan Gabrielin kierrätetystä kankaasta. Gabriel on 100% CO2 neutraali. Cura kangas on monikäyttöistä, se on pehmää, värikästä ja valmistettu 98% polyesteristä.  1 m2 Cura kankaan valmistamiseen menee 7 pulloa (2 litran). Ja kaiken lisäksi kangas on  STANDARD 100 OEKO-tex sertifioitu.

Toiminnallinen suunnittelu

Unohda muodottomat säkkituolit lojumassa lattioilla. Tämä tuote on tarkasti suunniteltu ei vain hyvännäköiseksi tai mukavaksi, vaan se myös pitää muotonsa. Muoto ja toiminto yhdistettynä!

Mittasuhteiltaan Vakaa

RETROit säkkituoli on rakennettu sisältä kahdesta säkistä, jotka on liitetty toisiinsa Velcrolla. Kun istut toiselle, toinen painautuu tukemaan selkääsi. Loistavaa!

Kulutuksen kestävä

Haluamme RETROit Curan ja muiden tuotteidemme hyvän laadun ja kestävyyden innostavan muitakin keskittymään ympäristöön – vaikkapa ostamalla pitkäaikaisia ja laadukkaita tuotteita.

RETROit on valmistettu jatkuvaan käyttöön. Lepotuolista tulee nopeasti perheen lempipaikka ja juuri siksi kaikki materiaalit ovat parasta laatua – ja saatte nauttia siitä vuosienkin jälkeen. Vahva polyester kangas, YKK vetoketju ja 100% myrkytön täyte. Olkaa hyvä ja istukaa!

käsintehdyt ompeleet

Kauniit käsintehdyt ompeleet tuolin reunoilla tekevät jokaisesta tuolista ainutlaatuisen. Ompeleen lanka on pellavaa, se antaa tuolille vähän särmää!

RETROit lepotuoleja saa eri materiaaleissa, mm. Canvas tai sisä- ja ulkokäyttöön soveltuva Cobana.

tuotetiedot

  • Cura kangas: 98% kierrätettyä polyesteriä, 100% kierrätettävää polyesteriä
  • Täyte: 50% vaahtomuovia ja 50% EPS helmiä (100% myrkytön)
  • Mitat P96 x L80 x K70 cm
  • Hankauksen kesto: 100.000 Martindalea
  • Valonkesto: 5-8 astetta
  • Oeko-Tex, 100% vapaa raskasmetalleista
  • Käsintehty pellava ommel
  • Pohja kestävää ja vedenkestävää nylonia
  • Takana nahkainen kädensija

Kädensija tuolin takana on koristeellinen yksityiskohta. Suosittelemme, että siirrät tuolia tarttumalla koko tuoliin, ei vain kädensijaan. Näin varmistat, ettet vahingoita tuolin takaosaa.

 

puhdistaminen ja hoito

RETROit Curan saa puhdistettua helposti kostealla liinalla, jossa voi käyttää mietoa pesuainetta. Vaikka tuolin päällisen voi poistaa, suosittelemme että et pese sitä, sillä tuolin reunojen pellavaompeleet voivat vaurioittaa pesukonetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lepotuoli Cura, dark blue – SACKit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *