Serving sivu-/tarjoilupöytä + Serving tarjotin, valkaistu tammi, SACKit

459,00 

SACKit Serving pöytä on laadukas tarjotinpöytä kaunista tanskalaista muotoilua. Materiaalina siinä on musta puuterimaalattu teräs. Se toimii upeana sivu- tai kahvipöytänä.

Käytä pöytää sellaisenaan tai liitä siihen Serving tarjotin, joka on suunniteltu pöydän kanssa yhteensopivaksi. Puuterimaalattu musta teräs ja kevyesti pinnoitettu puu luovat yhdessä kauniin kontrastin.

Osasto:

Kuvaus

Kuvaus

Serving pöytä muodostaa mitä kauneimman kehyksen erilaisille tavaroille kotonasi. Tässä paketissa Serving pöytä ja Serving tarjotin ovat täydellinen kokonaisuus tanskalaista designia.

Serving pöytä ja tarjotin on valmistettu sopimaan toisiinsa. Tarjottimen kauniit leikkaukset on suunniteltu sopimaan pöydän raameihin. Voit helposti nostaa tarjottimen pöydälle ja siitä pois, niin että tuotteita voi käyttää yhdessä ja erikseen. Pöytä on valmistettu metallista, tarjotin on akasiaa. Pöytä sopii kaikkialle sisustukseen; käytä sitä mini-baarina, yöpöytänä, kasvipöytänä tai toimistotavaroillesi. Mielikuvituksesi asettaa rajat tämän kotipöydän käytöllesi.

 

Tuotetiedot:

Pöytä:
– Terästä, puuterimaalattu matta pinta
– Valmistettu ja suunniteltu Tanskassa
– Mitat: Korkeus: 680mm x Leveys: 550mm x syvyys: 520mm
– Paino: 12 kg

Tarjotin:
– Kolme eri puuvaihtoehtoa: 100% tammi, saarni tai akasia.
– Matta pinnoite
– Sopii ruokailuun/ruualle
– Paino: Akasia 1,6kg (tammi 2,8 kg, saarni 2,2 kg)
– Ulkomitat: korkeus: 5,2cm x halkaisija: 51cm
– Sisämitat: halkaisija 49 cm

Huom!: jokainen tarjotin on uniikki tuote, ja tarjottimet eroavat toisistaan rakenteeltaan ja väriltään, koska ovat puusta valmistettuja.

Puhdistaminen:
Tarjotin on helppo puhdistaa kostealla pyyhkeellä. Vaikka tarjotin on vedenkestävä, ei suositella, että kaadat vettä sen päälle, tai jätät sen ulos sateella, sillä puuaines voi vahingoittua.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Serving sivu-/tarjoilupöytä + Serving tarjotin, valkaistu tammi, SACKit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *