Säkkituoli sisä- ja ulkokäyttöön SQUAREit Cobana, grey – SACKit

254,00 

SQUAREit säkkituoli on tehty suositusta Cobana -kankaasta, joka sopii sekä sisäkäyttöön että ulkokäyttöön. Tuoli on tanskalaista designia.

Kuvaus

Laadukas kangas ja käsintehdyt tikkaukset tekevät SQUAREit säkkituolista taattua tanskalaista designia, täydellisiä tämän päivän kotiin. Käsintehdyt tikkaukset tekevät jokaisesta tuolista uniikin, ainoan laatuaan.

 

 Kestävä

SQUAREit on tehty käyttöä varten. Kaikki materiaalit ovat parasta laatua – päällinen kangasta joka kestää kuultusta, sisällä vahva polyester pinta. YKK vetoketju ja vakaa helmitäyte. Ole hyvä ja istu!

 Sisä- ja ulkokäyttöön

Sisälle? Ulos? Sinä päätät! Tee siitä lempipaikkasi auringossa kesäpäivinä. Sadepäivinä se on täydellinen terassilla grillin äärellä. Se voi olla olohuoneessasi, lasten huoneessa, puutarhassa, terassilla – missä vain =)

   Vettä hylkivä

Ei ole olemassa huonoa säätä, vain epäsopivia varusteita. SQUAREit Cobana on tehty synteettisestä Olefin -materiaalista, joka on vettä hylkivää eikä homehdu. Joten rentoudu ja nauti raittiista ilmasta!

 Valon kestävää

Hmm, mutta aurinko on niin polttava nykyään! Onneksi tämä tuote on tehty synteettisestä materiaalista, joka kestää valoa. Se tarkoittaa, että tuoli ei haalistu auringossa. Muista itse laittaa aurinkovoidetta!

 Käsintehdyt tikkaukset

Kauniit käsintehdyt tikkaukset säkkituolin reunoilla tekevät jokaisen tuolin ainutlaatuiseksi. Naru on puuvillaa, ja antaa designille särmää. Sellaista on SACKit DNA!

 

Tuoteselostus:

  • Materiaali: 100% Olefin
  • Täyte: EPS helmet (100% myrkytön)
  • Mitat: 115 x 140 cm
  • Hankauksen kesto: 20.000 Martindalea.
  • Valonkesto: 7-8 astetta
  • Veden hylkivyys: 90 astetta
  • Käsintehdyt puuvillatikkaukset

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Säkkituoli sisä- ja ulkokäyttöön SQUAREit Cobana, grey – SACKit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *