Rahi sisä-ja ulkokäyttöön, RETROit Cobana, rose – SACKit

160,00 

RETROit Cobana rahi on sisä- ja ulkokäyttöön suunniteltu rahi kaunista tanskalaista muotoilua. Se kestää vettä, aurinkoa ja kovaakin kulutusta.

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

RETROit Cobana rahi – sisä- ja ulkokäyttöön

RETROit Cobana rahi on korkealaatuinen ja suurenmoisen mukava vintage rahi. Materiaali on kovaa kestävää canasta, ja rahin rakenne pitää sen muodossaan – silloinkin kun se ei ole käytössä.

Sisälle & Ulos

Sisälle? Ulos? Päätä itse! Se voi ola lempipaikkassasi auringossa, sadesäällä voit nostaa jalat ylös takan äärellä. Pidä sitä olohuoneessa, makuuhuoneessa, lastenhuoneessa, pihalla ja terassilla – MOVEit!

Parhaiten suojaat sitä, jos viet sen sisälle käytön jälkeen. RETROit säkkituolien kanssa rahi on kauneimmillaan!

Vedenkestävä

Ei ole olemassa huonoa säätä – kun on hyvät varusteet. RETROit Outdoor on tehty synteettisestä olefin -materiaalista, joka on vedenkestävää eikä siinä kasva home. Joten rentoudu ja nauti ulkoilmasta!

Valon sietokyky

Aurinko on tosi polttavaa näinä päivinä! Onneksi tämä tuote on tehty synteettisestä materiaalista, joka tarkoittaa että se ei haalistu auringon paisteessa. Muista kuitenkin käyttää aurinkovoidetta omalle ihollesi!

Kestävyys

RETROit on valmistettu jatkuvaa käyttöä ajatellen. Kaikki sen materiaalit ovat parhainta laatua – pinta kestävää kanvasta, pohjapinta vahvaa polyesteriä, YKK vetoketju ja vakaa helmitäyte. Ole hyvä ja istu!

Käsintehdyt Ompeleet

Kauniit käsintehdyt ompeleet tekevät jokaisesta RETROit-tuolista ainutlaatuisen. Ompelulanka on pellavaa ja antaa tuolille särmää.

RETROit rahia saa myös sisätilaan suunniteltuna versiona.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rahi sisä-ja ulkokäyttöön, RETROit Cobana, rose – SACKit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *