Lepotuoli Canvas, brown – SACKit

267,00 

Canvas lepotuoli on täydellinen lepotuoli sisätiloihin. Se on kestävä ja pysyy muodossaan hyvin- ja antaa selälle hyvän tuen!

Canvas on lepotuoli niille, jotka rakastavat tanskalaista muotoilua. Istu, rentoudu ja nauti elämästä!

Kuvaus

  TOIMIVAA TANSKALAISTA MUOTOILUA

Unohda muodottomat säkkituolit lojumassa lattialla. Tämä tuote on tarkkaan mietittyä tanskalaista suunnittelua joka ei vain näytä hyvältä ja tunnu mukavalta istua, mutta myös pitää muotonsa.

  VAKAA

Canvas lepotuolin sisään on rakennettu kaksi erillistä säkkiä, jotka kiinnittyvät toisiinsa Velcrolla. Kun istut toisen päälle, toinen painuu tukemaan selkääsi. Mahtavaa!

  KESTÄVÄ

Canvas lepotuoli on tehty käyttöä varten. Kaikki materiaalit ovat parasta laatua – päällinen kangasta joka kestää kuultusta, sisällä vahva polyester pinta, YKK vetoketju ja vakaa helmitäyte. Ole hyvä ja istu!

Tuotetiedot:

  • 95% polyester, 5% puuvilla
  • Täyte: EPS helmet (100% myrkytön. N. 300 litraa per säkkituoli).
  • Mitat: 96 x 80 x 70 cm (pituus x leveys x korkeus)
  • Hankauksen kesto: 20.000 Martindalea.
  • Huomioitavaa: Canvas lepotuoli on ahdettu täyteen EPS helmiä, kun saat sen. Ensimmäisillä kerroilla kun istut sille, tuntuu tuoli kovalta. EPS helmet asettuat muutamassa viikossa, ja tuoli tuntuu jo paljon mukavammalta. Napakka täyte varmistaa, että tuoli pysyy muodossaan.
  • Kädensija tuolin takana on koristeellinen yksityiskohta, eikä sillä ole toiminnallista merkitystä. Suosittelemme, että siirrät tuolia tarttumalla koko tuoliin, ei vain kädensijaan. Näin varmistat, ettet vahingoita tuolin takaosaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lepotuoli Canvas, brown – SACKit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *