Saat apuja makuuhuoneenne sisustukseen sisustuskonsultaatiosta ja/tai sisustussuunnittelusta:

MAKUUHUONEEN SISUSTUSKONSULTAATIO

Oletko tyytyväinen makuuhuoneeseesi? Haluaisitko siitä toimivamman tai viihtyisämmän? Vietät makuuhuoneessa ison osan elämästäsu. Tiedätkö mitä haluaisit sinne, muttet tiedä miten?

Makuuhuoneen sisustuskonsultaatio on tapaaminen, jossa pääset kanssani ideoimaan makuuhuonettanne.

  • Vierailen kotonasi tai mennään vaikka sisustusliikkeeseen. Nyt korona-aikaan voimme tavata myös etänä. Tapaaminen vie n. 1-2 tuntia.
    Jos tapaamme muualla kuin kotonasi, tai tapaamme etänä, hyvät pohjatiedot (valokuvat, pohjakuvat ja videot) auttavat tilan hahmottamisessa.
  • Konsultaation jälkeen voit jatkaa sisustuksen suunnittelua ja toteutusta uusien vinkkien ja ajatusten kera.
  • Palvelun hinta on 55€/h, muistio keskustelluista asioista 25€.

Ota yhteyttä jos sisustuskonsultaatio kuulostaa ratkaisulta ongelmaasi!

MAKUUHUONEEN SISUSTUSSUUNNITELMA

Sisustussuunnitelma alkaa sillä, että tapaamme, ja saat jakaa ajatuksesi makuuhuoneen sisustukseen liittyen. Tämän jälkeen toiveittesi pohjalta teen luonnosta makuuhuoneestasi. Sähköpostin välityksellä tai uudessa tapaamisessa tarkistamme suunnitelman etenemistä: että olemme menossa tahtomaasi suuntaan.

Kun sisustussuunnitelma on valmis, se sisältää toteutukseen tarpeelliset dokumentit. Saat mm. huonekortin, jossa on listattu pintamateriaalit, valaisimet, huonekalut ja tekstiilit.

Makuuhuoneen sisustussuunnitelman hinta on 55€/tunti. Makuuhuoneen sisustussuunnitelman tekemiseen menee arviolta 8-12 tuntia.

Ota yhteyttä, jos sisustussuunnitelma on ratkaisu ongelmaasi!

SISUSTUSSUUNNITELMAN TOTEUTUS

Jos haluat säästää aikaa ja vaivaa, voin olla valvomassa sisustussuunnitelman toteutumista. Siten sinun ei tarvitse itse hankkia tuotteita tai tehdä itse remontteja / hankkia remonttiapua. Teen yhteistyötä luotettavien käsityöläisten kanssa.

Toteutuksen hinta on 55€/h. Loppulaskussa veloitetaan työmiesten/-naisten työtunnit, sisustussuunnitelmassa jo mainitut asiat sekä minun työtuntini.

Tässä tämä paketissa!

Vielä tiedoksi: jos ostat makuuhuoneen sisustussuunnittelun yhteydessä Pispan malliston tuotteita (sängynpääty, arkkupenkki, rahi, sisustustyynyt), saat tuotteet -15% alennuksella!