Pispan uudet nettisivut aukeavat syyskuussa 2020. Edelliset sivut avattiin keväällä 2019. Niidenkin toteuttamiseen meni aikaa ja resursseja. Miksi nyt jo uudet sivut?

Isona syynä miksi päädyimme näin nopeasti uusiin sivuihin on nopeus. Tällä hetkellä netissä tarjotaan niiin paljon nähtävää ja koettavaa, ihmisen aika on rajallinen. Halusimme sivut, jotka toimivat mahdollisimman nopeasti. Tietenkin sivujen käytössä nopeuteen vaikuttaa käyttäjän nettiyhteys ja missä päin Suomea tai maailmaa sivuja katsotaan. Mutta nopeammin nämä toimivat kuin edeltäjänsä kuitenkin =)

Hemp tyynyjä hamppukankaalla

Halusimme myös selkeämmät tuotesivut, jotta olisi helpompaa tutustua tuotteisiimme. Yritämme saada sivuille mahdollisimman hyviä kuvia tuotteistamme. Kuvien kautta pitäisi päästä ymmärrykseen, minkälainen tuote kaiken kaikkiaan on. Koska meillä ei ole kivijalkamyymälää, tuotteisiin pääsee tutustumaan vain sivuillamme. Hämeenlinnassa on työpajamme, tänne saa tulla kyllä tutustumaan! Kankaista saa tilattua ilmaisia näytteitä, se helpottaa ostopäätöstä tehdessä.

Vielä yksi iso syy uusiin sivuihin on, että olemme tuomassa verkkokauppaamme uusia toimintoja. Niiden toteuttaminen vanhoilla sivuilla ei olisi onnistunut. Näistä uudistuksista olemme innoissamme myös =) Syksyn 2020 aikana tulemme julkaisemaan muutamia uusia toimintoja, jotka osin toivottavasti helpottavat ja jopa inspiroivat sängynpäätyjen ostamista, ja osin tarjoavat uutta myös sisustussuunnittelijoille!

Sevilla sängynpääty hamppukankaalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *