Mittatilaustöiden puolella olemme nähneet monenlaisia sängynpäätyjä ja muita tuotteita, joita mallistossamme ei ole. Yksityiset asiakkaat ja sisustussuunnittelijat ovat yhteistyökumppaneitamme mittatilaustöiden saralla. Kaikkia suunnitelmia on ollut antoisaa toteuttaa.

Yhteistyö sisustussuunnittelijoiden kanssa on ollut mielenkiintoista: heidän kanssaan työskentelyssä usein toteutetaan isompia kokonaisuuksia.

Tässä joitain esimerkkejä sisustussuunnittelijoiden suunnittelemista töistä, joita olemme saaneet olla toteuttamassa:

Koko seinän peittävä sängynpääty. Upea! Suunnittelija Jesse Kakkola, kuva byMikaelas
Rubik sängynpääty, johon on asennettu valaisimet, valokatkaisijat ja usb-pistorasiat. Suunnittelija Sisustuslinne
Seinän peittävä pääty sekä sängyn runko, toteutus Pispan, suunnittelija tilasisustaja

On hienoa nähdä suunnittelijoiden taitoa ja seurata heidän työtään. Taitavat ja kokeneet suunnittelijat osaavat nähdä suunnitelmansa jo toteutuneena, kun piirtävät sitä paperille tai 3D ohjelmillaan.

On mielenkiintoista, kuinka palaset loksahtavat paikoilleen kokonaisuuksissa. Pienet ja suuret yksityiskohdat ja kokonaisuudet löytävät paikkansa, värit ja materiaalit asettuvat kohdilleen.

Sisustussuunnittelijatkin elävät jännittäviä hetkiä, ennen kuin näkevät suunnittelemansa valmiina sisustuksena. Kun kaikki on valmista, ei ole helppo olla paikalla, asiakkaan saapuessa ensimmäistä kertaa näkemään uutta sisustusta. Suunnitelmaan ja sen toteutukseen laittaa niin paljon itsestään.

Etuoikeutettuna pääsemme tekemään yhteistyötä näissä projekteissa!