Mittatilaustöiden puolella olemme tehneet monenlaisia sängynpäätyjä ja muita tuotteita, joita mallistossamme ei ole. Yksityiset asiakkaat ja sisustussuunnittelijat ovat tilanneet omien suunnitelmiensa mukaisia mittatilaustöitä.

Yhteistyö sisustussuunnittelijoiden kanssa on ollut mielenkiintoista: heidän kanssaan työskentelyssä usein toteutetaan isompia kokonaisuuksia ja näemme hyvinkin luovia sisustuksen ratkaisuja.

Tässä joitain esimerkkejä sisustussuunnittelijoiden töistä, joita olemme saaneet olla toteuttamassa:

Koko seinän peittävä sängynpääty. Upea! Suunnittelija Jesse Kakkola, kuva byMikaelas
Rubik sängynpääty, johon on asennettu valaisimet, valokatkaisijat ja usb-pistorasiat. Suunnittelija Sisustuslinne
Seinän peittävä pääty sekä sängyn runko, toteutus Pispan, suunnittelija tilasisustaja

On hienoa nähdä sisustussuunnittelijoiden taitoa ja seurata heidän työtään. He osaavat nähdä mielessään työnsä jo toteutuneena. Asiakkaille he piirtävät suunnitelman paperille tai 3D-ohjelmilla. Mielenkiintoisesti suunnitelman palaset loksahtelevat paikoilleen projektien edetessä: pienet ja suuret yksityiskohdat löytävät paikkansa kokonaisuudessa ja värit ja materiaalit asettuvat kohdilleen.

Sisustussuunnittelijatkin elävät jännittäviä hetkiä ennen kuin näkevät suunnittelemansa valmiina. Kun kaikki on valmista, ei ole helppo olla paikalla asiakkaan saapuessa ensimmäistä kertaa paikan päälle. Suunnitelmaan ja sen toteutukseen laittaa niin paljon itsestään.

Meidän roolinamme on tuoda lisää yksityiskohtia kokonaisuuteen. On ilo nähdä tuotteemme omalla paikallaan!