Laku Collection julkaistiin 12.2.2021 Instagramissa ja verkkosivuilla pispan.fi. Julkaisu aloitettiin arvonnalla. Mikä tämä Laku Collection oikein on?

Jo useamman vuoden ajan olemme suunnitelleet mallistoa pilke silmäkulmassa – uudenlaista laadukasta, tasokasta tuotesarjaa, jossa on mukana iloa ja väriä.

Löysimme vuoden 2020 alussa materiaalin, jolla tätä tuotesarjaa voisi toteuttaa, ja aloimme mallintamaan tuotteita. Vihdoin, vuoden 2021 alussa saimme tuotesarjan ensimmäisen osan, Raita malliston valmiiksi. Raita mallisto sisältää raheja ja sisustustyynyjä: klassista raitaa ihanissa väreissä ja täydellisen laadukkaalla materiaalilla.

LAKU COLLECTION -NIMI

Malliston nimeksi oli jo suunnitteluvaiheessa annettu Laku Collection, sillä se hakee inspiraationsa karamellien maailmasta. Ajatuksena oli kuitenkin tehdä vakavasti otettava mallisto: halusimme, että siihen sisältyy kaikki laatu, kauneus ja hyvä olo, jota Pispan yrityksessä tahdomme tarjota. Nyt lisäämme hyvää oloa tuomalla lisää iloa ja väriä!

KLASSINEN RAITA

Koemme, että Laku Collection sopii loistavasti suomalaiseen sisustukseen. Raita-tuotteet ovat klassista raitaa, joka kuosina täydentää kauniisti erilaisia sisustustyylejä. Suomalainen sisustuksessa raita on yksi klassikkokuosi.

LAADUKAS MATERIAALI

Tuotteet ovat tyylikästä ja mukavaa materiaalia, joka lisää hyvää oloa pehmeydellään ja mokkamaisella napakkuudellaan. Laku Collectionin materiaali on napakkaa ja pitää muotonsa kauniisti. Pintakangas kestää hyvin kulutusta ja soveltuu jopa julkitilakalusteisiin. Kankaan pinnan rakenne sopii herkullisesti Laku Collectioniin!

UPEAT VÄRIT

Raita-tuotteiden väri-iloittelu ilahduttaa kotia kuin kotia! Tasapainoinen ja harmoninen sisustuskokonaisuus saa ihanan väri-lisän hillitysti yhdellä tai kahdella tuotteella, ja runsaammin, kun tuotteita on useita. Värikkäämpi sisustus saa Laku Collectionista iloisen lisän – varmasti hyvän väriparin muulle kodin sisustukselle! Valitse keltainen, ruskea, fuksia tai sininen, tai vaikka kaikki!

YHTEISISSÄ TILOISSA

Tuotteet sopivat yhteisiin tiloihin: Olohuoneen sohvan edessä on mukava nostaa jalat rahille, kun katsotaan suosikkiohjelmaa ja ottaa Raita tyyny selän taakse auttamaan parhaan asennon löytymistä. Raita rahi on tasainen ja materiaalin napakkuus mahdollistaa sen käytön pienenä pöytänä – jolle voit laskea tarjottimen, tai vaikka pienen lautapelin.

OMASSA YKSITYISYYDESSÄ

Oman huoneen yksityisyydessä rahi toimii ylimääräisenä istuimena niin makuuhuoneessa, lastenhuoneessa kuin vierashuoneessa – vaikkapa meikkipöydän edessä. Tyynyt tukevat selkääsi istuessasi ystävien kesken, tai pään alla kun luet kesken jäänyttä kirjaa tai selaat Somen viimeisimpiä uutisia.

HYVÄÄ OLOA KOTIIN – HAVE A LITTLE FUN!

Toivomme, että Laku Collection tuo hyvää oloa kotiisi! Se on valmistettu laadulla, laadukkaista materiaaleista, ja sen tehtävä on tuoda iloa, väriä ja kauneutta jokaiseen Suomalaiseen kotiin!