UYUNI on ollut ihana tuttavuutemme vuodesta 2019 asti. Sen led-kynttilät ovat ilahduttaneet kauneudellaan ja aidon kynttilän tunnullaan. Tämän parempaa led kynttilää tuskin voi olla!

Mutta miksi UYUNIn led-kynttilä, kun on olemassa mitä kauniimpia liekki-kynttilöitä? Kyllä aito tuli on aina aito tuli, sen mekin myönnämme! Siksi onkin ihanaa, että on olemassa led-kynttilöitä, jotka onnistuvat luomaan aidon liekin tunnun.

Yksi suuri syy led-kynttilän käyttöön on turvallisuus. Lapsi-perheissä, tai perheissä, joissa on kotieläimiä, aito tuli on riski. Useimmiten opiskelija-asuntoloissa, uusissa vuokra-asunnoissa tai vaikkapa hoivakodeissa aito liekki on kielletty. Julkisissa tiloissa kynttilän liekki voi aiheuttaa vaaratilanteita.

Tutustu Uyuni kynttilöihin >>

Pispan Oy:n tuotevideo by @vii.visuals

Toinen syy led-kynttilöiden käyttöön on huoneilmaystävyys. Kynttilät vaikuttavat heikentävästi sisäilman laatuun, ja useiden kynttilöiden palaessa verrataan sen aiheuttavan passiivisen tupakoinnin suuruista haittaa. Lisää aiheesta: yle.fi-huoneilmaystävällisyys.

Kolmanneksi: laadukkaat led-kynttilät toimivat kestävän kehityksen ajatuksella. Kun olet polttanut liekki-kynttilän, tarvitset toisen. Led-kynttilä kestää aikaa, ajan kanssa se säästää luontoa ja voi olla jopa taloudellisempi vaihtoehto omistajalleen.

Mutta miksi UYUNI led-kynttilä? UYUNI on kehitellyt huippuluokan kynttilän, ja uskaltaa haastaa markkinat tarjoamalla markkinoiden yhtenäisintä ja todentuntuisinta kynttilän liekin hehkua.

UYUNI led-kynttilöiden voittaja-tekijät:

1.UYUNI-kynttilöiden pinnassa on parafiini, joten niitä katsoessa tai koskiessa kynttilä tuntuu aidolta kynttilältä. Tuikuissa ei ole parafiinia, kaikissa muissa kynttilöissä on.

2. UYUNI-kynttilöiden liekki on patentoitu 3D liekki. Siinä on 15 ohutta led nauhaa, jotka tuovat liekkiin kauniin elävän hehkun. Kokemukset UYUNI-kynttilän käyttäjiltä ovat usein esimerkiksi tämänlaisia: ’yritin puhaltaa sen sammuksiin, kunnes muistin, että eihän siinä ole tulta’.

UYUNI on ilmoittanut tehneensä liekkiin parannuksia, ja keväällä 2021 tulevat myyntiin kehitetyt versiot kynttilöistä: liekin polttimo/hehkulamppu tulee olemaan voimakkaampi, jotta kynttilässä olisi todella realistisen luonnollinen kynttilänvalon. Led-lamppuun on lisätty edistynyt joustava Led hehkulanka , mikä luo liekkiin yhtenäisemmän hohteen joka suunnasta. Sydänlanka liekissä on nyt tukevampi/lujempi, ja esteettisesti miellyttävämpi. Uusi liekki on myös säädettävä – voit hiukan säätää valon väriä, kun käytät UYUNI kaukosäätimen himmennin-toimintoa. Kirkkauden lisääminen luo valkeampaa liekkiä ja liekin himmentäminen tuottaa pehmeämpää keltaisempaa kynttilänvalon hehkua. Varsinaisen fyysisen liekin väriä ja muotoa on muutettu uusissa kynttilöissä, ja UYUNI lupaa, että se on vielä todentuntuisempi.  

3. UYUNI kynttilä toimii on/off -kytkimen lisäksi myös kaukosäätimellä. Yhdellä napin painalluksella voit sytyttää ja sammuttaa kaikki huoneesi kynttilät! Edullinen kaukosäädin helpottaa mukavasti kynttilöiden käyttöä 🙂 Voit halutessasi säätää myös on/off toiminnon ajastimella esim. 4-8 h ajalla.

Tutustu Uyuni kynttilöihin >>

Kaukosäätimen käyttö UYUNI kynttilöissä

4. Palamisaika UYUNI led-kynttilöillä on 400+ tuntia. Se on jo hyvä aika – yksi kynttilä voi palaa 17 vuorokautta 🙂 Keväällä 2021 myyntiin tulevissa pöytäkynttilöissä käytetään C-pattereita AA-pattereiden sijaan. Silloin palamisaika kasvaa nykyisestä +400 tunnista +1000 tuntiin. Tämä on suuri parannus, ja auttaa asiakkaita säästämään kuluja. Ja vielä parempaa: kynttilöiden käyttö on vielä ympäristöystävällisempää. Kynttilä kestää aina ja paristojen käyttöaika on pitkä.

5. Kynttilät on pakattu kauniiseen lahjalaatikkoon.

6. UYUNI on aktiivinen brändi ja luo koko ajan uutta, mikä tekee sen seuraamisesta ja sen tuotteiden ostamisesta mielenkiintoista. Mielenkiintoa se pitää yllä myös kehittämällä jo olemassa olevia tuotteitaan. Edellä jo kirjoitinkin muutamista tuotekehityksistä.

Uusia tuotteita ovat mm. eri väriset kynttilät. Iki-ihanan nordic white -valkoisen lisäksi väreinä ovat jo Ivory kerman vaalea, taupe, harmaa, punainen, musta, hopea ja kulta. Värien lisäksi UYUNI kehittelee uusia tuotteita. Ihana uutuus olivat kuusenkynttilät. Ne pitääkin hankkia itselle ensi jouluksi! Viimeisin uutuus on ulkotiloihin tarkoitettu UYUNI led-kynttilä.

UYUNIN kynttilöitä on 9 kokoa pöytäkynttilää, 3 kokoa kruunukynttilöitä sekä 2 kokoa tuikkuja. Pispan Oy:llä on osa jo myynnissä. Jos kiinnostuit jostain, ota yhteyttä, voimme tehdä tilauksiin lisäyksiä ja tuoda myyntiin myös uutuuksia. Ihania, nautinnollisia ja turvallisia hyvän olon hetkiä UYUNI kynttilöiden parissa!

Tutustu Uyuni kynttilöihin >>