Ale!

Sängynpääty Sevilla 170 x 120 cm, hemp, Oyster – PISPAN

482,00 

Sevilla sängynpääty Lauritson’sin Hemp-hamppukankaalla, värinä Oyster.

Pääty on toiminut kuvausapuna Pispan Oy:n kuvauksissa, ja on uudenveroinen.

 

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Kuvaus

Sevilla sängynpäätyä koristaa kaksi koristenaulanauhaa, jotka kehystävät kauniilla tavalla sänkysi. Päädyn materiaali on laadukasta ja ekologista Lauritzon’sin hamppukangasta.

Kaikki PISPAN® tuotteet ovat täysin kotimaista käsityötä. Sängynpäädyt valmistetaan alusta loppuun verstaallaamme Hämeenlinnassa ja tuotteet valmistetaan aina tilausten mukaan.

Mitoitus

Tämä Sevilla sängynpääty on leveydeltään 170 cm, ja sopii hyvin 160 cm leveään sänkyyn.

Sevilla päätyjen korkeus on 120 cm ja paksuus n. 6 cm.

Toimitusaika

Tämä sängynpääty on jo valmiina. Toimitusaika on yksi viikko.

Yleensä sängynpäädyt valmistetaan tilausten mukaan. Sevilla sängynpäätyjen toimitusaika on normaalisti 4-5 viikkoa tilauksesta. Mikäli toimitusaika poikkeaa normaalista, ilmoitamme siitä viipymättä asiakkaalle. Päädyt toimitetaan lähtökohtaisesti aina jakopakettina asiakkaan ilmoittamaan kotiosoitteeseen.

Toimituskulut

Kaikki sängynpäätymme toimitetaan ilman erillisiä toimituskuluja. Verkkokauppamme hinnat ovat kokonaishintoja, sisältäen päädyn valmistuksen ja kotiinkuljetuksen.

Materiaalitiedot

Runko: Sängynpäädyn runkomateriaali on MDF-levyä. Pehmusteena on vaahtomuovi ja vanu.
Verhoilu: Hamppukangas on Lauritzon’sin Hemp-kangas, värinä Oyster.

Puhdistus

Imurointi hellävaroen tekstiilisuulaketta käyttäen. Pyyhi tarvittaessa kostutetulla nukkaamattomalla liinalla.

Asennus ja kiinnitys

Lattiamalliset päädyt seisovat omin jaloin lattiaa vasten. Pääty on mahdollista kiinnittää seinään päädyn mukana tulevalla kiinnityshelalla. Hela kiinnitetään seinään yhdellä ruuvilla. Pääty pysyy myös ilman kiinnittämistä hyvin paikallaan sängyn ja seinän välissä. Tällöin on vain muistettava, että mikäli sänky vedetään edestä pois, niin pääty pääsee kaatumaan.

Sängynpäädyissämme on 10 cm korkeat jalat. Jalkojen ansiosta lattialistoja ei tarvitse poistaa sängynpäädyn takaa. Mikäli lattialistat ovat korkeammat kuin 10 cm, ilmoita asia tilausta tehdessäsi. Jalkojen korkeutta pystymme muuttamaan.