Säkkituoli RETROit Canvas, dark brown/lime – SACKit

267,00 

Vintage RETROit on markkinoiden ainoa säkkituoli, jolla voit istua kahvikuppi kädessä, kirja toisessa – ja silti istua mukavasti!

Kaunista tanskalaista muotoilua ja mukavuutta kestävillä laadukkailla materiaaleilla.

Osastot: ,

Kuvaus

  TOIMIVAA TANSKALAISTA MUOTOILUA

Unohda muodottomat säkkituolit lojumassa lattialla. Tämä tuote on tarkkaan mietittyä tanskalaista suunnittelua joka ei vain näytä hyvältä ja tunnu mukavalta istua, mutta myös pitää muotonsa.

  VAKAA

RETROit säkkituolin sisään on rakennettu kaksi erillistä säkkiä, jotka kiinnittyvät toisiinsa Velcrolla. Kun istut toisen päälle, toinen painuu tukemaan selkääsi. Mahtavaa!

  KESTÄVÄ

RETROit on tehty käyttöä varten. Kaikki materiaalit ovat parasta laatua – päällinen kangasta joka kestää kuultusta, sisällä vahva polyester pinta, YKK vetoketju ja vakaa helmitäyte. Ole hyvä ja istu!

Tuotetiedot:

  • 95% polyester, 5% puuvilla
  • Täyte: EPS helmet (100% myrkytön. N. 300 litraa per säkkituoli).
  • Mitat: 96 x 80 x 70 cm (pituus x leveys x korkeus)
  • Hankauksen kesto: 20.000 Martindalea.
  • Huomioitavaa: RETROit säkkituoli on ahdettu täyteen EPS helmiä, kun saat sen. Ensimmäisillä kerroilla kun istut sille, tuntuu tuoli kovalta. EPS helmet asettuat muutamassa viikossa, ja tuoli tuntuu jo paljon mukavammalta. Napakka täyte varmistaa, että tuoli pysyy muodossaan.
  • Kädensija tuolin takana on koristeellinen yksityiskohta, eikä sillä ole toiminnallista merkitystä. Suosittelemme, että siirrät tuolia tarttumalla koko tuoliin, ei vain kädensijaan. Näin varmistat, ettet vahingoita tuolin takaosaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Säkkituoli RETROit Canvas, dark brown/lime – SACKit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *