Ale!

Pussilakanasetti Pellava, 150 x 210 cm – Tyyny ja Liina

63,00 

Tyynyn ja Liinan ylellinen ekologinen pellava-pussilakanasetti sisältää yhden hengen pussilakanan ja tyynynpäällisen. Lakanat on kivipesty miellyttävän pehmeiksi.

8 varastossa

Kuvaus

Tyynyn ja Liinan ylellinen ekologinen pellavainen pussilakanasetti sisältää yhden hengen pussilakanan ja yhden tyynynpäällisen. Setti on valmistettu 100% pellavasta Liettuassa. Se on kivipesty miellyttävän pehmeäksi ja valkaistu raikkaan vaaleaksi. Ihanan paksu pellava kestää kulutusta ja on kaunis katsoa!

Pellava on luonnostaan ekologinen vaihtoehto puuvillalle ja se kiittää käyttäjäänsä ajan mittaa, sillä tekstiili pehmenee ajan ja pesukertojen myötä vielä lisää. Lakanan paksuus on 200GSM eli nämä lakanat eivät ole ohuimmasta päästä ja siten myös kestävät kulutusta.

Pellavalakanat suositellaan pesemään korkeintaan 40C, sillä korkeammissa lämpötiloissa lakana saattaa kutistua. Nämä lakanat on esipesty eli kutistumista ei pitäisi suuremmin tapahtua ensimmäisessä pesussa. 60C pesussa tai korkeammissa lämpötiloissa on kutistumisen riski.

Pellava pussilakanaa ja tyynynpäällistä voi ostaa myös erikseen verkkokaupastamme.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pussilakanasetti Pellava, 150 x 210 cm – Tyyny ja Liina”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *